A weboldal elavult Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg! Kérjük, használjon másik böngészőt!
Vocelka Anikó - Aniko Vocelka Photography

Vocelka Anikó

Szia, Anikó vagyok!

Jelenleg egy kisfiú édesanyja, feleség, 2 kutya és 3 cica gazdija. Emellett fotográfus.

A kisfiam születése indított el azon az úton, ami ma már nem csak hobbi, hanem a hivatásom és szenvedélyem egyaránt. Imádok fotózni. Mindent, amiben meglátom a szépet; egy megható pillanatot, egy mozdulatot vagy tekintetet… A fényképezőgépem szinte mindig ott van a közelemben, ki vagyok élezve az egyszerű hétköznapokban megjelenő kis apró csodákra, különös tekintettel a gyermekkori édes mozzanatokra, amik előidézik a saját emlékeinket, érzéseket ébresztenek, mosolyra késztetnek vagy könnyeket csalnak a szemünkbe. Szeretem a színeket, a csodálatos fényeket, és igyekszem visszaadni a hangulatot úgy, ahogy én látom.

Rólam...

Aniko Vocelka Photography
Aniko Vocelka Photography

Kedves szavak

Hát én nem is tudom mit írjak!!!! Annyira nagyon köszönöm Neked ezeket a fotókat! Elmondhatatlanul tetszenek! Ezek annyira ők, annyira mi vagyunk! Igazán csodás fotók lettek!!!! Csak ismételni tudom magam, KÖSZÖNÖM!
Orsi

Az az igazság, hogy ezek a fotók, őszintén szólva, nagyon jók!!! Nagyon tetszik Nekünk mindegyik! Rendkívül ügyes vagy! Gratulálok! Biztos, hogy számíthatsz még Ránk fotózásra a jövőben!
Zsanett

Jajj de szépek ezek a képek! Nagyon nagyon köszönjük! Hallod, potyognak a könnyeim! Imádom, nagyon hálásak vagyunk!
Kinga

Jézusom, nagyon jók lettek a képek! A Rolit idézem: "Azta, hogy tudott belőlem ilyen jó képeket kihozni?!" Köszönjük, nagyon nagyon tetszik az összes kép!
Laura

Loading...